12 januari 2009

Nu ryker Laholmskeramiken


Alla syskon och eventuella kusiner som läser detta: jag har lagt ut mormors gamla tiokoppars-keramikkaffeservis på Tradera nu. Den är jättehäftig, men jag dödsrensar ju som sagt så om nån av er vill ha den så får ni ge er in i budgivningen. Klicka på länken nedan:


Trissa gärna upp priset så mycket ni kan även om ni inte är så värst intresserade. Lägger ni det vinnande budet så kan vi diskutera betalningen sen. Det hela kan eventuellt betalas i barnvaktstimmar. Typ nu på fredag.

Uppdatering 16:43: Jag fick dra tillbaka auktionen. Min syster tycker att jag är ondskefull och respektlös (typ) som säljer servisen så hon tar den OCH passar kidsen på fredag. 

6 kommentarer:

Tove sa...

NÄ! Det sa jag inte... ! Nu hittar du på:)

Sof sa...

Nej, du sa det inte, men du tycker det, eller hur? Erkänn! Helt ok, jag håller med.

30+ sa...

Brunt alltså. Den färgen är aldrig rätt.

Tove sa...

Brunt blir rätt med jämna mellanrum. Däremellan är det trevligt ändå.

Sof sa...

Brunt kan jag acceptera. Det är snarare det faktum att kaffeservisen inte går att köra i diskmaskin som gör att den går bort. Eller ja, det faktum att kaffeservisen är just en kaffeservis.

Tove sa...

Perfekt för den diskmaskinslösa alltså... Som ju så ofta har syjuntan över på kaffe, för att inte tala om prästfrun, och därför länge varit i behov av just en servis.