15 januari 2009

Mäns fascination för bröst. Tydligen nåt medfött.

Det finns inget bättre sätt att predika normalitetens lov än att ta med barnen till Valhalla, Göteborgs stora badhus. I omklädningsrummet vankar alla sorters tjej- och tantkroppar omkring. Valkar, bröst, oväntad kroppsbehåring, the works. Till slut är inte mycket värt att kommentera – inget sticker egentligen ut. Eftersom alla ser lite udda ut, blir alla normala, och det känns rätt schysst som alternativ till Bratz, Babsan och Britney Spears.
I går när vi var där blev det dessutom extra uppenbart hur långt från verkligheten förebildskropparna egentligen befinner sig. För ut ur bastun stegade nämligen en extremt långbent porrkropp. En tjej på kanske 25, airbrush-gyllenbrun, med långt blont hårsvall men i övrigt inte ett hårstrå nånstans, samt ett par magnifika tuttar som gjorde att hon såg ut lite som ett Times New Roman gement r i profil. Man ser inte såna så ofta på Valhalla, och visst fick hon  – och dom – lite uppmärksamhet. Oroväckande nog mest från omklädningsrummets ende person med snopp: Harry, som inte kunde sluta stirra.

7 kommentarer:

30+ sa...

Det ska böjas i tid, som man säger.

30+ sa...

Eller så var han hungrig.

Affie sa...

hahahahahahaha!!!!!
extremt komiskt! men det känns kanske bra att slippa svara på alla ev. frågor från den lille, stirrande grabben. Tro mig, man kan nästla in sig i en del klyschor som är svåra att ta sig ur. I synnerhet med publik.

Sof sa...

Hur länge kan man ha med småpojkar in på damavdelningen förresten? När börjar det bli för riskabelt? För mig alltså.

affie sa...

Aldrig över tvåtal, dvs OK under 10år. Trots beskäftig son som både glor på alla och inte drar sig för att kommentera det hela...
Tyvärr är inte herrarnas på Valhalla så kul att släppa in smågrabbar i ensamma. Jag har däremot inte samma uppfattning om Åbybadet.

Sof sa...

Affies guide till pedofil-Göteborg (+kranskommuner). Tack!

Niklas J sa...

Oroväckande? Knappast. Harry, you're my man!


(... och tack för blixtvisiten idag. Det lyfte dagen!)